Povestea noastră

Într-o atmosferă relaxată și plină de bună-dispoziție, descoperi pas cu pas, lumea plină de pasiune și bucurie a dansului.

Oferă-ți oportunitatea de a lucra cu profesioniști!


Cine suntem

Turnul Artelor s-a născut din oameni care iubesc arta. Prin ochii artei totul este mai frumos, indiferent că vorbim despre muzică, dans, poezie, teatru sau pictură.

Îți oferim oportunitatea de a lucra cu profesioniști pentru a-ți găsi cele mai de preț aptitudini și pentru a le transforma în competențe unice, care să te reprezinte.

Ne adresăm iubitorilor de artă și mișcare de orice vârstă care încearcă să-și descopere pasiunile și să le aprofundeze. Am creat un spațiu în care vei fi susținut să faci ceea te bucură, îndrumat de specialiști. În toate domeniile pe care le practicăm oferim cursanților nu doar descoperire de sine, cât și posibilități de a transforma pasiunea într-o performanță într-un timp cât mai scurt.

Ce ne recomandă

Oferă-i copilului tau oportunitatea de a lucra cu profesioniști!

Avem strategii moderne pentru a accelera procesul de învațare astfel încât să i se pară ușor. Împreună cu echipa noastră copilul tău va avea rezultate rapide, care-i vor crește încrederea în sine. Această investiție în copilul tău îi va da încredere să urce pe cea mai mare scenă de spectacol sau în cel mai mare ring.

Serviciile noastre se desfășoară într-o cladire frumoasă, cu utilități care permit buna desfașurare a orelor de curs. Spațiul este mare, aerisit și primitor, astfel nu ne simțim înghesuiți și putem practica activitățile în voie.

Galerie